Art de vivre, France

Art de vivre, France

Mont Saint-michel, France

Mont Saint-michel, France

Lavande, Provence, France

Lavande, Provence, France

La Petite France, Strasbourg, France

La Petite France, Strasbourg, France

Paris, Ville lumière, France

Paris, Ville lumière, France

Medici en Francia

De este să lucrați în Franța
  1. Sistemul de sănătate francez este in mod regulat citat ca fiind unul din cele mai bune system de sănătate din lume, atât prin organizarea sa, cât și prin echipamentele sau condițiile dirty de lucru.
  2. Pentru experiență: lucrând în străinătate, veți descoperi noi metode de lucru. Această experiență plină de satisfacții va constitui un avantaj pentru tot restul carierei dumneavoastră.

  3. Pentru o viață mai frumoasă en Franța: relieve variaie, climă, calitatea infrastructurii, calitatea sistemului educațional, calitatea sistemului social… …i bineînțeles, pentru gastronomia franceză!

  4. Pentru remunerare: un médico angajat en Franța poate primi un empleado de 4000 € pană los 7000 € netos pe lună, en func funie de specializarea él.

  5. În cele din urmă pentru proximitate. Cu internaționalizarea transporturilor aeriene, vă puteți întoarce cu ușurință în țară o dată pe lună pentru a vizita familia sau prietenii dumneavoastră.

Găsiți postul visurilor voastre: Euromotion este en contacto permanente cu structurile sistemului de sănătate en căutarea de noi talente.

Medici sunteţi absolvenţi tiene un perfil universitario din Statele Uniunii Europeene? Doriți să lucrați en străinătate, și en particular en Franța? Întâlniți-ne și informați-ne de proiectul dumneavoastră.În funcție de proiectul dumneavoastră, noi vă propunem o soluție adecvată așteptărilor dumneavoastră.

Noi vă propunem să vă întâlniți cu clienții noștri: a través de Skype sau telefon într-o prima fază, și apoi față in față. Noi vom fi alături de dumneavoastră în negociea contractului dumneavoastră de muncă.

Vreți sa lucrați într-o altă țară, alta decât Franța: informați-ne. Noi suntem în măsură să vă propunem oportunități de lucru în toată Europa… Și bineînțeles cursuri de limbi străine gratuit

Învățați limba franceză: corespunzător specializării dumneavoastră, Euromotion Medical poate să vă propună să urmați cursuri de limba franceză free intensivo, perioadă ce poate ajunge pana la 4 luni (480 ore de pregătire).
ATI găsit postulado visurilor voastre cu Euromotion Medical şi să vreţi Fiti pe deplin operativo. Noi vă putem oferi posibilitatea să urmați free cursuri of franceză, in grupe mici, pentru a putea reuși să ajungeți la level B2. După atingerea acestui nivel veți fi în stare să comunicați în franceză. Sunteți gata pentru a începe o nouă viață profesională… Și personală!

Euromotion Medical se ocupă de dumneavoastră și de familia dumneavoastră

Sprijin lo instala:

Noi vă sprijinim în toate demersurile dumneavoastră administrativo!

Euromotion sprijină vă în toate demersurile dumneavoastră administrativo: recunoaşterea diplomelor, ReloCare, căutarea unei locuinţe Temporäre sau final, înscrierea copiilor the Şcoala, sfaturi pentrui Viaţa singio vănoastrître Viaţa cotidiana ..

Del începutul colaborării noastre, ghidul: “Bine ați venit în Franța” vă este pus la dispoziție. Acest ghid complet prezintă toate demersurile ce trebuiesc făcute indiversle aspecte ale vieții cotidiene. Bineînțeles, daca aveți întrebări, puteți să ne contactați, 7 zile din 7, pe o linie telefonică pusă la dispoziție în acest scop.

Urmărirea integrări:
Tocmai începeţi lucrul într-o functie nouă, într-o nouă Tara? Pentru a vă ajuta în procesul dumneavoastră de integrare, veți fi invitó al evento trimestral toate cât și la întâlniri cu ceilalți candidați. Este altă modalitate mai bună de a se întâlni și a forma noi legături? Bineînțeles că vă vom caută regulat primele săptămâni pentru a ne asigura că totul decurge conform așteptărilor dumneavoastră.

Medici: cum lucrați en Franța

Pentru a lucra en Franța, trebuie să faceți o cerere pentru echivalarea diplomei dumneavoastră. Veți găsi în continuare toate demersurile necesare obținerii acestei autorizații obligatorii. Nivelul minim de franceză cerut este B1
Médico Sunteți:
Pentru a profesa en Franța, trebuie să vă înscrieți la consiliul departamental al Ordinului Medicilor
1. Completați the cererea of înscriere .
2. Adunați toate documentele necesare înscrierii iar apoi apăsați pe sigla: AQUÍ .
3. Trimiteți toate documentele consiliul departamental al Ordinului Medicilor unde profesați.

O întrebare? Descoperiți secțiunea noastră cu întrebări frecvent

Întâlniți-ne!

“Noi suntem una consultora. Dorința noastră este să oferim cele mai bune servicii clienților si candidaților noștri.Valorile noastre: Încredere, Transparență, Umilință. Suntem nerăbdători să vă întâlnim pentru ha definido proiectele dumneavoastră… Și să vă ajutăm a le realiza! Întâlniţi-do! "  

Cédric Desmoulins, Fondator și Director General de Euromotion Medical